ES | EN


ISCAR PABILLION

Following the trace of the palatial buildings of the castle a wooden building was projected, whose walls and columns disposition recovered the distribution of the already disappeared building, although only raises a level from the two floors that the palace had and it tops with a flat terrace in the height of the second floor from the original floor, in order to do not distort the volume with a pitched roof and, at the same time, allows the contemplation of an extraordinary landscape. The program includes a large polyvalent room, public toilets and a space originally designed for hostelry.

Location: Iscar, Valladolid, Spain
Promoter: Iscar City Council
Prime consultant: Fernando Cobos Estudio Arquitectura
Year of implementation: 2006
Team: Fernando Cobos, architect, Valentn Cobo, technical architect, Ricardo Martn, Cristina Maestre, Rodrigo Canal, collaborating architects
ISCAR PABILLION
   
> RETURN
 
 
ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION ISCAR PABILLION