ES | EN


SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA

Urgent work for the consolidation of San Saturio shrine in Soria has basically consisted on the replenishment of roofs, replacing the metal structures and finishing with the important existing leaks.
The original Baroque Idea has been recovered bringing back the natural light in the cave and the facades and walls have been repaired. The placement of a scaffold of more than 90 feet above the river Douro was necessary to carry out this intervention.

Location: San Saturio riverbank, Soria
Promoter: Government of Castilla y Len (Junta de Castilla y Len)
Prime consultant: Fernando Cobos Estudio Arquitectura
Year of implementation: 2005
Team: Fernando Cobos, architect, Valentn Cobo, technical architect, Mercedes Gonzlez, Mara Selgas, Ricardo Martn, Cristina Maestre, architects
"Topography Foundation of the University of Valladolid"
SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA
   
> RETURN
 
 
SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA SHRINE OF SAN SATURIO IN SORIA